Thu, Oct 15 | 1861 Highland Ave

STORYTELLING IN ART - AGES 5-7 - THURSDAYS 9AM-12PM

Registration is Closed
STORYTELLING IN ART - AGES 5-7 - THURSDAYS 9AM-12PM

Time & Location

Oct 15, 2020, 9:00 AM – Dec 17, 2020, 12:00 PM
1861 Highland Ave, 1861 Highland Ave, Melbourne, FL 32935, USA

About the Event

THURSDAYS, 9AM - 12PM

Thursday, 10/15 - Thursday, 12/17

NO SCHOOL THANKSGIVING WEEK - 11/24-11/27

EDUCATOR: JENNA ALDERISO

In this course, art activities will emphasize the concepts of storytelling and narrative. Every week as a class, we will explore these concepts through reading books and having conversations about our experiences. Students will learn how to depict their personal ideas and stories into works of art both two and three-dimensionally. Exploration and play of materials will generate portraits, landscapes, and puppetry.

9:00-9:15 (15 MIN) - ARRIVAL & OUTDOOR EXPLORATION

9:15-9:30 (15 MIN) - MORNING MEETING​

9:30-10:15 (45 MIN) - STORYTELLING IN ART

10:15-11:00  (45 MIN)- SNACK AND OUTDOOR EXPLORATION

11:00-11:45 (45 MIN) - OPEN STUDIO

11:45-12:00 (15 MIN) - CLOSING CIRCLE & OUTDOOR EXPLORATION

Students who are registered in the Thursday afternoon 12:30-3:30pm course will stay on campus for lunch from 12:00-12:30pm.

KEEPING SAFE - COVID-19 FAQ

Tickets
Price
Quantity
Total
  • .
    $270
    $270
    0
    $0
Total$0

Share This Event